top of page

MIT LEHET A KONTÉNERBE RAKNI? HOGY CÉLSZERŰ A KONTÉNERT MEGPAKOLNI?
Ezzel a blog bejegyzéssel abban szeretnénk segíteni, hogy mi kerülhet a konténerbe és mi nem, illetve hogyan és meddig lehet a konténert pakolni ezzel elkerülve az esetleges kellemetlenségeket.

Milyen hulladékokat szállítunk el?


Van egy jó hírünk!Országos hulladékgazdálkodási engedélyünk által lényegében mindenféle hulladékot elszállítunk, legyen szó építési,bontási törmelékről,lom,szemét,vagy akár zöld hulladékról. Igyekeztünk össze állítani egy táblázatot, amiben leírjuk pontosabban, hogy mit szállítunk.


Mi nem kerülhet a konténerbe?


A veszélyes hulladékok, maró és folyékony hulladék

Leírunk néhány példát, ami általában egy építkezésen vagy a háztartásban előfordul, és nem gondolná, hogy veszélyes hulladék:

Sima pala, hullám pala, azbesztes csövek, kátránypapír, tetőzsindely, bitumenes hullámlemez.

Esetleg ha valamiben nem biztos, hogy veszélyes vagy nem veszélyes hulladék nyugodtan hívja kolléganőinket és bátran kérdezze meg tőlük sok éves tapasztalataiknak köszönhetően azonnal fognak tudni segíteni Önnek!


Sittes vagy vegyes konténer?


Ismételten van, egy jó hírünk cégünknél mind a kettő létezik!A különbség az ,hogy a sittes konténernél csak tiszta építési törmelék vagy is csak tiszta inert anyag kerülhet a konténerben mindenféle egyéb más hulladék nélkül. Vegyes konténer ez a legegyszerűbben úgy fogalmazható meg, hogy keverve vegyesen MINDENT BELE legyen szó sittről, vagy háztartási lom hulladékról ne foglalkozzon, vele majd mi Ön helyett szétválogatjuk és előkezelünk anyagfajta szerint!


Elértünk a konténer pakolásához


A sittes konténernél nincs nagy variálási lehetőségünk pakoljuk ameddig meg nem telik a konténer. Ha színig meg telt a konténer, akkor még egy kis ésszerű púpot nyugodtan lehet neki adni, mert kollégáink leponyvázzák, de mindenkit arra kérünk, hogy a konténer a teherautón magasan helyezkedik el és mi is közúton közlekedünk, és nem szeretnénk közlekedési balesetet okozni a lehulló törmelék miatt. Kollégánk ezt úgy szokta demonstrálni, amikor megkérdezik tőle, hogy meddig pakolhatják a konténert, hogy ha a megrendelő a saját autójával mer a megpakolt konténeres autó mögött menni, akkor nem fognak nagyot hibázni.

Viszont ha a konténer túl lett pakolva, amit a sofőrjeink döntenek el akkor, valószínűleg ha biztonságosan szállítható, még akkor plusz költséggel kell számolni, viszont ha biztonságosan nem szállítható, akkor a konténerről le kell szedni!

Vegyes konténer itt már lehet variálni, hogy hogyan pakoljuk a konténert mi azt szoktuk ajánlani, hogy ha építési területre rendelik a konténert, hogy a konténer aljába pakolják a könnyű hulladékot például: a cementes zsákokat, papírt, fóliát szigetelő anyagot és ennek a tetejére kerüljön a sitt így a konténer tömörödik, és több hulladék kerülhet a konténerbe.

Ha pedig lom hulladékot szeretne a konténerbe pakolni, mint például: bútorok, ágyak stb. akkor ezeket a nagyobb terjedelmű tárgyakat törjük össze vagy szedjük szét és így több mindent tud a konténerbe pakolni, hisz ha bele gondolunk egy 4m3-es konténer egy nagyobb méretű ággyal és két darab fotellal majdnem meg is telik. Viszont a konténert ajtókkal egyéb nagyobb fa lapokkal sosem szabad kimagasítani mert az baleset veszélyes és nem tudjuk úgy elszállítani.


IDŐT TAKARÍT MEG


Szolgáltatásunk igénybevétele nemcsak hatékonyságot, hanem időt is kínál Önnek. A konténerbérlés nálunk azt jelenti, hogy egy szakmailag képzett csapat készen áll a hulladékszállítási folyamat felügyeletére. Arról nem is beszélve, hogy a hulladék szétválogatását és ártalmatlanításának folyamatát is elvégezzük ön helyet!

Szolgáltatásainkat magányszemélyeknek és céges ügyfeleink számára egyaránt nyújtjuk Szigethalmon és 25-30km-es vonzáskörzetében. Függetlenül attól, hogy nagy vagy kis projekthez bérel konténert, mi az Ön igényeinek megfelelő megoldást kínálunk. Ha konténeres hulladékszállító céget keres Szigethalmon és 25-30km-es vonzáskörzetében ne keressen tovább, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet megtudjon.

2 740 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page