top of page

MEGFELELŐ MÉRETŰ KONTÉNER KIVÁLASZTÁSA



Ha kisebb konténert rendelt, mint amennyi hulladéka van a végén nem lesz olcsóbb, mert a két kisebb konténer drágább lesz, mint egy nagyobb konténer. Viszont, ha sokkal nagyobb konténert bérel, mint amennyi hulladéka van akkor az sem igazán jó. Ebben a blog bejegyzésben megpróbálunk segíteni a megfelelő méretű konténer kiválasztásában.

Kérjen segítséget cégünktől 19 éves tapasztalattal rendelkezünk számos különböző típusú hulladékot szállítunk így segítséget tudunk nyújtani megfelelő méretű konténer kiválasztásában, amely valószínűleg megfelel az Ön igényeinek.

Fontos a konténer méret választék!


Rengeteg céget találhat, aki konténeres hulladékszállítással foglalkozik, de a legtöbbel az a probléma, hogy nincs, konténer méret kínálata ez értsük úgy, hogy általában 4m3-es és 8m3-es konténerekkel dolgoznak, lássuk be így nehéz lesz kiválasztani a megfelelő konténert és a végén a kétszeresét fogja kifizetni a hulladék elszállítására. Cégünk sok évese tapasztalatával arra törekszünk ,hogy Önnek minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani akkor is ha csak hulladékról van szó cégünknél rendelhető konténer méretek:

· 3m3

· 4m3

· 5m3

· 6m3

· 8m3

· 10m3

Ha netán ez nem lenne elég tudunk még biztosítani:

· 15m3

· 25m3

· 30m3

konténereket 15m3-től felfelé már multiliftes teherautóval szállítjuk aminek nagy a helyigénye.


Végezzen becslést!


Bár sokszor ez nehéz feladat, de pénzt spórolhat vele ha becslésének végeredményéhez hozzá ad + egy konténer méretet akkor tutira bele fér a hulladék és ha netán marad egy kis hely az nyugodtan kitöltheti más típusú hulladékkal mert mi elszállítjuk a vegyes konténert is!

Ha házfelújításról , kertrendezésről van szó akkor meg kérje meg a kivitelezőt , hogy végezzen becslést mekkora konténert kell, béreljen.


Mennyi sittes zsák fér a konténerbe?


Egy kis plusz segítség nyújtásért kiszámoltuk Önnek, hogy a különböző konténerekben mennyi sittes zsák fér bele ezt a számítást a saját szabvány konténereinkkel és egy extra erős kb 70 literes sittes zsákkal végeztük el.

Egy 3m3-es konténerbe 43 darab megtöltött sittes zsák fér bele

Egy 4m3-es konténerbe 57 darab megtöltött sittes zsák fér bele

Egy 5m3-es konténerbe 70 darab megtöltött sittes zsák fér bele

Egy 6m3-es konténerbe 85 darab megtöltött sittes zsák fér bele

Egy 8m3-es konténerbe 114 darab megtöltött sittes zsák fér bele

Egy 10m3-es konténerbe 142 darab megtöltött sittes zsák fér bele


IDŐT TAKARÍT MEG

Szolgáltatásunk igénybevétele nemcsak hatékonyságot, hanem időt is kínál Önnek. A konténerbérlés nálunk azt jelenti, hogy egy szakmailag képzett csapat készen áll a hulladékszállítási folyamat felügyeletére. Arról nem is beszélve, hogy a hulladék szétválogatását és ártalmatlanításának folyamatát is elvégezzük ön helyet!

Szolgáltatásainkat magányszemélyeknek és céges ügyfeleink számára egyaránt nyújtjuk Szigethalmon és 25-30km-es vonzáskörzetében . Függetlenül attól, hogy nagy vagy kis projekthez bérel konténert, mi az Ön igényeinek megfelelő megoldást kínálunk. Ha konténeres hulladékszállító céget keres Szigethalmon és 25-30km-es vonzáskörzetében ne keressen tovább, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet megtudjon.


2 930 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page