top of page

A KONTÉNERES HULLADÉKSZÁLLÍTÁS FŐ ELŐNYEI


Rengeteg előnye van a konténeres hulladékszállításnak, amit talán észre sem vesz. Ezt szem előtt tartva, itt, az Amitrans Kft-nél, örömmel segítünk megtalálni a megfelelő konténert bármilyen projekthez! Legyen szó takarításról vagy lakásfelújításról,kert rendezésről,. Íme a kedvenc előnyeink a konténer bérléshez.


KÖRNYEZETBARÁT!


Lehet, hogy nem veszi észre, de a konténerrel való hulladékszállítás (szemét,zöld hulladék,építési törmelék,vegyes konténer) sokkal környezet barátabbnak bizonyulhat, mint gondolná. Gyakran, amikor tegyük fel kertrendezésről van szó, sokan inkább a „csináld magad” megközelítést alkalmazzuk. Ez nem mindig ideális, és ennek az az oka, hogy valójában veszélyes lehet a környezetre!

Például néhány háztulajdonos hajlamos úgy megszabadulni a hulladékától, hogy a kertjében elégeti, akár hiszi, akár nem. Ez mérgező füst kockázatát okozhatja, amely károsíthatja a többi lakót, nem beszélve a környezetről! A konténeres hulladékszállítás biztonságos és felelősségteljes módja a hulladék ártalmatlanításának, biztonságosan és hatékonyan egyaránt.


Választható konténer méret!


Sok különböző méretű konténert rendelhet, melyek sok különböző dologhoz hasznosak. A konténer bérlési szolgáltatás használatával személyre szabhatja a szolgáltatást az Ön igényeihez, és a mi cégünknél egy kicsit jobban irányíthatja, hogy mit szeretne. Tehát, ha csak egy kis otthoni fürdőszobát újítana fel, akkor lehet, hogy az építési törmeléknek elég egy 3m3-es konténert rendelni, hiszen a 3m3-es konténer elég egy kisebb méretű fürdőszoba renoválásához. De nálunk rendelhető nagyobb, építési területekre is alkalmas konténer akár 20m3-es is !


IDŐT TAKARÍT MEG


Szolgáltatásunk igénybevétele nemcsak hatékonyságot, hanem időt is kínál Önnek. A konténerbérlés nálunk azt jelenti, hogy egy szakmailag képzett csapat készen áll a hulladékszállítási folyamat felügyeletére. Arról nem is beszélve, hogy a hulladék szétválogatását és ártalmatlanításának folyamatát is elvégezzük ön helyet!

Szolgáltatásainkat magányszemélyeknek és céges ügyfeleink számára egyaránt nyújtjuk Szigethalmon és 25-30km-es vonzáskörzetében . Függetlenül attól, hogy nagy vagy kis projekthez bérel konténert, mi az Ön igényeinek megfelelő megoldást kínálunk. Ha konténeres hulladékszállító céget keres Szigethalmon és 25-30km-es vonzáskörzetében ne keressen tovább, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy többet megtudjon.

171 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


bottom of page